Luchthaventaxi

Met de airport-taxi naar Düsseldorf, de taxibus naar Brussel Airport of heen-en-weer naar vliegveld Teuge; Taxi Harbrinkhoek is uw luchthaventaxi voor heel Europa.

N

Snel & betrouwbaar taxibedrijf

N

Voor personen en groepen, zakelijk en privé

N

Van zorgvervoer en rolstoeltaxi tot luchthaventaxi

N

Vanuit Almelo door heel Europa

N

Pinnen en creditcard mogelijk!

Sumup en pinnen ja graag

Met de airport-taxi naar Düsseldorf, de taxibus naar Brussel Airport of heen-en-weer naar vliegveld Teuge; Taxi Harbrinkhoek is uw luchthaventaxi voor heel Europa. Hiermee bedoelen we ook daadwerkelijk álle luchthavens in Europa, zonder te overdrijven. Zo hebben wij onlangs nog met onze luchthaventaxi een zakelijke klant van het vliegveld in Roemenië opgehaald. Geen vliegveld in Europa is ons te ver.

Betrouwbare taxi naar het vliegveld

 

Als u een vlucht moet halen wilt u er zeker van zijn dat u op tijd thuis of op de zaak opgepikt en op de luchthaven afgezet wordt. Als het aan Taxi Harbrinkhoek ligt, zult u nooit meer een vlucht missen. Uiteraard kunnen er altijd omstandigheden zijn die buiten uw en onze macht liggen, maar wij doen wat we kunnen om u tijdig bij de vertrekhal te krijgen. We houden rekening met mogelijke files onderweg, checken de route op werkzaamheden en op lange ritten nemen we de nodige tankbeurten mee in het tijdschema. Zoekt u een betrouwbare luchthaventaxi, dan zit u goed bij Taxi Harbrinkhoek.

Comfortabele terugreis

Na een lange vlucht, of het nu voor zaken of plezier is, wilt u zich niet druk hoeven te maken over de reis terug vanaf de luchthaven. Hoe fijn is het, wanneer u zo vanuit de aankomsthal de taxi in kunt stappen? Met een comfortabele personen-taxi of luxe taxibus zorgen we dat de ‘laatste loodjes’ van uw reis relaxed verlopen. Doet u gerust nog even de ogen dicht, of speel uw eigen muziek af via de muziekinstallatie.

Vliegveldtaxi: waar moet u op letten?

Wij hebben ruime ervaring als luchthaventaxi en kunnen u alvast een aantal belangrijke zaken noemen om op te letten. Dit voorkomt praktische uitdagingen en onaangename verrassingen. Geen zorgen hoor, het zijn slechts enkele punten die niks zullen afdoen aan uw reisplezier.

  1. Parkeerkosten: het gebeurt wel eens dat een vlucht vertraging oploopt of dat er oponthoud is bij de bagageband. In zo’n geval moeten wij vaak onze luchthaventaxi parkeren op een betaalde parkeerplek. Hoewel het om slechts enkele euro’s gaat, moeten we u erop attenderen dat in zo’n geval de parkeerkosten voor rekening van de klant zijn.

2. Bagage: onze personenauto’s zijn uitgerust met een ruime kofferbak. Reist u met een groter gezelschap in een 8-persoons busje, houd er dan rekening mee dat er, bij volle bezetting van de 8 zitplaatsen, geen ruimte is voor reiskoffers en andere grote bagage-items. Geef het daarom altijd tijdens de boeking aan ons door, wanneer u ruimbagage op uw reis meeneemt. Mocht het nodig zijn, dan regelen wij een overdekte bagagewagen voor uw spullen.

Vliegveld Land Nu taxi boeken
Bremen Duitsland Taxi boeken
Brussel Zaventem België Taxi boeken
Brussel S. Charleroi België Taxi boeken
Dortmund Duitsland Taxi boeken
Düsseldorf Duitsland Taxi boeken
Düsseldorf-Weeze Duitsland Taxi boeken
Eindhoven Nederland Taxi boeken
Frankfurt Duitsland Taxi boeken
Groningen-Eelde Nederland Taxi boeken
Hannover Duitsland Taxi boeken
Köln-Bonn Duitsland Taxi boeken
Lelystad Nederland Taxi boeken
Maastricht-Aken Nederland Taxi boeken
Münster-Osnabrück Duitsland Taxi boeken
Rotterdam-Den Haag Nederland Taxi boeken
Schiphol Nederland Taxi boeken
Teuge Nederland Taxi boeken

Bovenstaande lijst is natuurlijk niet compleet. Europa kent immers honderden vliegvelden. We hebben slechts de vliegvelden genoemd waar we met onze vliegveld-taxi’s de meeste passagiers ophalen en wegbrengen. Zoekt u een taxi van of naar welk vliegveld in Europa dan ook? Boek dan uw luchthaventaxi bij Taxi Harbrinkhoek.

Een taxi nodig?

U vraagt, wij rijden. Taxi Habrinkhoek rijdt door heel europa!

 

Boek een taxi