Tarieven

Wat kost een taxi? Bij Taxi Harbrinkhoek kunt u van tevoren en prijsafspraak maken.  

N

Snel & betrouwbaar taxibedrijf

N

Voor personen en groepen, zakelijk en privé

N

Van zorgvervoer en rolstoeltaxi tot luchthaventaxi

N

Vanuit Almelo door heel Europa

N

Pinnen mogelijk!

Betaalmethode Taxi Harbrinkhoek

Wat kost een taxi?

 

Bij Taxi Harbrinkhoek weet u altijd waar u aan toe bent. Wij rekenen voor een taxirit nooit meer dan de maximale tarieven die ieder jaar door de rijksoverheid worden vastgesteld. Via deze link kunt u deze tarieven bekijken. Let wel: de prijs voor uw taxirit kan dus nooit hoger worden dan deze tarieven, alleen lager! De prijs voor een taxirit met Taxi Harbrinkhoek kan op twee manieren tot stand komen: via een prijsafspraak vooraf of aan de hand van de taximeter.

Pinnen mag!

Wij maken het onze passagiers graag zo comfortabel mogelijk. Dat geldt niet alleen voor de taxirit zelf, maar ook voor alle randzaken. Voor een vlotte en gemakkelijke betaling heeft de chauffeur een pinapparaat aan boord, waarmee u met uw pinpas contactloos uw taxirit kunt afrekenen. U kunt ook uw creditcard gebruiken. 

Taximeter

Wanneer er van tevoren geen prijsafspraak is gemaakt, is de taximeter leidend. Het bedrag dat deze aangeeft is het bedrag dat u aan de chauffeur dient te betalen. De chauffeur neemt altijd de kortst mogelijke route naar uw bestemming, tenzij u expliciet aangeeft een andere route te willen volgen.

Onze BCT (BoordComputer Taxi) wordt jaarlijks volgens de regels gekeurd en gekalibreerd onder toezicht van het NMI (Nederlands Meetinstituut). Daarbij wordt zekergesteld dat de tarieven gelijk zijn aan of lager liggen dan de maximumtarieven zoals jaarlijks door de rijksoverheid wordt bepaald. Dat is een hele mond vol voor: bij Taxi Harbrinkhoek weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw taxirit.

Prijsafspraak van tevoren

Na een lange vlucht, of het nu voor zaken of plezier is, wilt u zich niet druk hoeven te maken over de reis terug vanaf de luchthaven. Hoe fijn is het, wanneer u zo vanuit de aankomsthal de taxi in kunt stappen? Met een comfortabele personen-taxi of luxe taxibus zorgen we dat de ‘laatste loodjes’ van uw reis relaxed verlopen. Doet u gerust nog even de ogen dicht, of speel uw eigen muziek af via de muziekinstallatie.

Een taxi nodig?

U vraagt, wij rijden. Taxi Habrinkhoek rijdt door heel europa!

 

Boek een taxi