Over ons

Een familiebedrijf uit Almelo waar men doet wat men belooft.

N

Snel & betrouwbaar taxibedrijf

N

Voor personen en groepen, zakelijk en privé

N

Van zorgvervoer en rolstoeltaxi tot luchthaventaxi

N

Vanuit Almelo door heel Europa

N

Pinnen en creditcard mogelijk!

Sumup en pinnen ja graag

ons verhaal

Even voorstellen: wij zijn Taxi Harbrinkhoek, een samenwerking van drie broers een een zoon/neef. Wij hebben allen een eigen taxibedrijf in Almelo en werken nauw met elkaar samen. Hierdoor is Taxi Harbrinkhoek een (h)echt familiebedrijf te noemen. Door het bundelen van onze krachten en ervaring kunnen wij een uitgebreide en volledige taxiservice bieden. We vertellen u graag meer over het ontstaan van onze Almelose taxi-coöperatie.

Taxi Harbrinkhoek is een nauw samenwerkingsverband tussen Taxi Almelo, CargoTaxi Harbrinkhoek, Taxi Haarbig en Itax.

De oorspong

Umberto begon zijn taxicarrière in 1983 bij een taxibedrijf uit Hengelo. De ondernemer in Umberto bleek net zo sterk als de chauffeur en na enige jaren begon hij voor zichzelf onder de naam Taxi 2000. Misschien heeft hij u in die tijd ook wel opgepikt bij Groothuis of een van de andere discotheken in de regio. Een mooie tijd! Toch koos Umberto ervoor om zijn horizon te verbreden en werd hij internationaal chauffeur voor Bolk Transport. Met de vlam in de pijp … kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Na twee jaar keerde de rasechte taxichauffeur terug in het vak en richtte hij zijn eigen taxibedrijf op genaamd Taxi Haarbig (Harbrinkhoek in het Twents), met als uitvalsbasis Café de Spar.

Het ontstaan

Binnen korte tijd wist Umberto met Taxi Haarbig een snelgroeiende klantenkring aan zich te binden. In 2014 was het aantal taxiritten niet meer te doen voor één chauffeur. Gelukkig zit het chauffeursvak in de familie en konden broers Henri, Umbergto en Tjako en zoon Jean-Paul (JP) aan het bedrijf worden toegevoegd. Sinds 2016 is de taxifamilie uit Almelo ‘zelfstandig samenwerkend’ onder de naam Taxi Harbrinkhoek.

Onze missie

Door de krachten van onze afzonderlijke bedrijven te bundelen en gebruik te maken van onze hechte familieband, willen we met Taxi Harbrinkhoek de meest complete taxiservice van de regio bieden. We hebben de beschikking over personenauto’s, 8-persoons busjes, touringcars, een partybus en een rolstoeltaxi. Wanneer één van ons te druk is, kan een ander de rit overnemen. Wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen tijdens de rit, is er snel een Taxi Harbrinkhoeker ter plekke om hulp te bieden. Zo hoeven wij onze klanten nooit te laten staan. Samen staan we sterk!

Door onze nauwe samenwerking kunnen wij te allen tijde onze beloftes naar de klant waarmaken.

Ons motto: Doen wat je belooft

Taxi Harbrinkhoek sponsor van:

Altied Sjiek
SVGT
Ph almelo
MVV
Dubbelkiekers

Acquisitie niet gewenst

Een taxi nodig?

U vraagt, wij rijden. Taxi Habrinkhoek rijdt door heel europa!

 

Boek een taxi